Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








marți, 20 septembrie 2011

Un fel de...aceeaşi eu!

Hey! Mi-am adus aminte că i-am rămas datoare lu' Cleionaşul meu iubit cu o aşa zisă 'preluare de leapşă'. Deci, o să vă onorez cu 15 lucruri despre mine..Genial no?!

1. Eu...păi, nu prea ştiu cu ce să încep. Odată aş fi zis vorba Adei 'Îmi place viaţa când se zgâlţâie maşina' but, acum zic că..îmi place să trăiesc, să iubesc, să zâmbesc, să mă prefac, să ador, să mă înţeleg bine cu toată lumea şi totodată cu nimeni.
2. Sunt nebună. Nebună în sensul meu, într-un sens unic. Câteodată -de cele mai multe ori- când merg pe stradă cu vreo prietenă şi e aglomeraţie ori dau cu palma la fund unui tip, ori dau cu piciorul unei sacoşe, ori dau un cot în gură cuiva, ori ating pe cineva în 'zona nepermisă' din greşeală. Şi recunosc, asta nu se întâmplă numai în aglomeraţii *smile*.
3. Ador chestiile ciudate şi persoanele. De exemplu azi am cunoscut o tipă super care zici că are personalităţi multiple împărţite pe perioade de timp. Şi fiecare personalitate şi amintire a lăsat câte o urmă pe corpul ei. Are un tatuaj cu un liliac care se presupune a fi un înger căzut, are tăieturi pe mâna stângă, dar aproape toate sunt acoperite de acel liliac. Are un tatuaj cu 'La Vie En Rose' pe mâna dreaptă care e superb! E tunsă super ciudat şi joacă în filmul 'Ghost Rider 2'. Nu mai am cuvinte pentru personalitatea ei complicată şi tot odată prea simplă.
4. Iubesc muzica şi tot ce ţine de ea. Când descopăr o melodie nouă -pentru că tot ce e nou trece întâi pe la mine- şi îmi place, o ascult până îmi înnebunesc părinţii cu ea..iar după ce mă plictisesc de ea o aud pe toate telefoanele sau chiar la tv. Cred că e de ajuns propoziţia precedentă pentru a da de înţeles că sunt obsedată de muzică.
5. Ador să fiu adorată şi urăsc să fiu minţită. Acum, ştiu că sunt minţită dar totodată şi adorată. Nu ştiu ce să fac în privinţa asta, dar mă chinui să accept realitatea aşa. Până nu mă îmbăt şi îi dau dracu pe toţi apoi când mă trezesc singură o iau de la început.
6. Mi-e ciudă. Mi-e ciudă mereu când îmi pierd vechii prieteni pentru alţii. Mi-e ciudă când sunt criticată şi comparată cu alte persoane mai bune. Ok frate, sunt mai bune şi? Ce propui? Eu oricum nu o să mă schimb niciodată pentru că aşa vor muşchii lu bunicăta.
7. Urăsc când sunt lăsată baltă sau dată la o parte din 'diferite cauze'.
8. Am fost vopsită în muulte culori. Cu ce să încep? Blondă, albastră, verde, mov, roşie, iar acum sunt un şaten spre roşcat.
9. Am piercing în limbă, and i love it. Am avut vară trecută în buză şi mi-am zis că vara asta îmi fac în limbă, şi aşa am şi făcut. Tipele ziceau să-mi fac şi în sprânceană, dar mă mai gândesc până la vară *smile*.
10. Sunt o leoaică narcisistă şi mândră de asta. Eu sunt grozavă şi specială, iar restul trebuie să mă aprecieze aşa cum trebuie.
11. Am ochii verzi şi încă mi se mai spune 'blondo'...because, sunt o aeriană care se împiedică de orice.
12. Am muulte jurnale, dintre care doar unul terminat..and i'm so proud. Pe restul le-a găsit mama *sad* aşa că nu am mai scris în ele.
13. Am un LG GU230 de un an şi îl iubesc şi ştiu că şi el mă iubeşte. Doar l-am scăpat în apă şi tot mai merge *smile*. Şi my darling, Nokia N97 Mini adoratul meu de 2 zile care sper să nu mă lase nici el la greu.
14. Adol acadelele! Iubesc îngheţata şi cerealele şi...căpşunile, şi şi şi am alergie la pisici. *laught*
15. Am avut ochelari timp de o săptămână acum 2 ani -parcă-, apoi i-am spart din 'greşeală' -m-am împiedicat şi am dat cu ei în umărul unei fete-. Am avut lentile de contact albastre până când mi-am dat seama că tot mai frumoşi sunt ochii mei px.
Şi ultimul lucru bonus de la mine..
16. Fumez de un an -de la my b-day, genială zi- şi sunt mândră că am reuşit să 'mă las' 3 luni. Acum, la liceu, nu ai cum să nu fumezi, but..vreau să mă las -detot de data asta-.
Asta-s eu în câteva cuvinte. Vrei mai mult? Cunoaşte-mă! Ciao px.

3 comentarii:

  1. Tu tu tu <3 ce ma bucur ;;)
    Yup, cateva din astea (sau toate) le stiam deja :x Si imi place felul cum scrii, nebunia ta geniala si perfecta, mi-era dor de asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ador să fiu adorată", eh?

    Dacă o să-mi pui în faţă 200 de gemene ale tale şi o să mă pui să ghicesc care eşti tu, atunci am să vă pun pe toate să vă descrieţi în patru cuvinte şi am să te recunosc imediat.

    Ce mai faci darling? Eu mor de plictiseală la liceu :)). Cred că o să mă mut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sayu: Vii la mine? :d Vii, vii? px. Eu, iubirea mea, dragostea mea...tot eu. ;;)

    Adda: Pe bune? o.o Nebunie px, ador cuvântul asta.

    Vă ubeck's buey!

    RăspundețiȘtergere