Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








miercuri, 3 noiembrie 2010

Back..

Nu ştiu dacă vă convine, dar n-aţi scăpat de mine. Nup, chiar nu aţi scăpat nici de data asta. Deşi vroiam să-mi şterg şi acest mic colţişor al meu în care am scris când aveam inspiraţie sau doar când mă plictiseam, m-am hotărât să-l las să-i mai dau o şansă pentru că eu nu am mai avut parte de una. Deci, sunt pedepsită groaznic şi pentru mine acest lucru e ca şi cum aş fi închisă într-un spital de nebuni. Viaţa mea a devenit o rutină zilnică gen: şcoală, casă, tv, carte, pat şi iar pat, apoi de la început (momentan stau la PC doar ca să-mi fac o temă şi mai scriu pe furiş şi aici, deşi nu o să ţină mult scuza asta). Simt cum universul meu se prăbuşeşte încetul cu încetul, iar eu nu pot face nimic pentru a-l salva, decât să-mi iau zilnic pastilele pentru tulburări mintale. Dah, aţi citit bine 'tulburări mintale'..evident că eu nu am aşa ceva, sunt normală în ochii mei, dar nu şi în ochii părinţilor. Ei cred că am probleme cu capul şi chiar nu observă că pastilele astea îmi fac mai mult rău (azi m-au durut toate) şi continuă să mă obige să le iau 'Trebuie să le iei, nu e mare lucru..decât nişte pastile'. Mă rog, e groaznic.. Şi-au cam dau seama ce fac eu aici, aşa că ciao!

2 comentarii:

  1. O.O Tu, pastile? Nu-mi vine să cred, sincer, tu care erai atât de spontană şi plină de viaţă. Îmi pare rău să aud aşa ceva, am rămas mască. Tu eşti mai nebună de fel, true, dah să ajungi la pastile? Nooh, asta nu-i Malina mea. Sper să se rezolve şi sunt gata să te susţin dacă ai nevoie.
    Singurul lucru care-mi vine acuma în minte ar fi : "Ce-ai făcut de ai ajuns aşa?". Dar whatevă', nu-i treaba mea şi nu mă bag în viaţa ta. Şi totuşi...totuşi nu mai lua pastilele alea (tre' să fi văzut şi tu vreun film cu subectul ăsta), ascunde-le, aruncă-le, prefă-te că le iei (tu eşti bună la multe, inclusiv la d'astea). Şi vezi cum rezolvi, poate vorbeşti şi tu cu un doctor. Hai mă, că poţi! (Nush de ce dah am impresia că ai luat-o pe arătură rău...iartă-mă dacă greşesc, dar n-am mai vorbit de mult)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ramas ceva de genu: "HAAA?!" cand am citit... desigur ca nu am dat o mazgalitura atunci pentru ca nu am stiut ce sa zic. Ei bine, nici acum nu stiu ce sa zic. Dar vreau ca TUUUU TUUUU TUUUUUU sa-ti amintesti ca YOOO YOOO YOOO nu am uitat de tine.

    RăspundețiȘtergere