Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








vineri, 15 iulie 2011

Misa-chun!!!

-Neaţa, baby!
-Ieri a fost ziua Misei.
-Ieri?
-Dah, ieri că e 1 jumate.
Şiii...am zis că o ubeck's? Nu am zis, deci îi declar acum o parte din dragostea mea eternă. Well, a fost drăguţ. Tipei nu ştiu dacă i-a plăcut cadouleţul meu, dar mie una mi-a plăcut. Acum mă plictisesc de mor că nu mi-e somn şi mă gândesc la tot felul de chestii ce prefer să nu le scriu aici că aş umple blogul ăsta prea mult cu chestiuţele mele -nu că nu ar fi deja, dar asta rămâne între noi-. Aştept să văd cum iese îngheţata aia de ciocolată de am băgat-o în frigider. Şi ca dovadă că eu gândesc prea mult şi în timp ce tastez, mi-am amintit faptul că un tip pe care îl cheamă întâmplător Cosmin, şi care e -tot întâmplător- în zodia mea mult iubită, şi anume Leu px..seamănă izbitor de mult cu Kuro-chan'ul meu *smile*. Adică, dacă mă gândesc mai bine nu tipii în sine seamănă între ei şi au acelaşi nume şi zodie, dar eu mă cam înţeleg lafel cu amândoi. En fin, să-i las pe tipi în pace să nu sughite prea mult.. am chestii mai bune, dar mai sad la care să meditez.
Acum am ramas cu ochii lipiţi de tv la Music Channel unde cântau unii melodia aia de mi-a rămas în minte 'Muşcă din el, învaţă să trăieşti...Rom! Senzaţii tari româneşti.' *laught*. Ce versuri ciudate, mai sunt unele pe acolo de mă amuză pe mine, şi sper că nu e de la şampania şi vinul ce le-am băut azi :-". Hai să vă arăt o melodie ce cântă acum pe aici, o ştiţi sigur...eu o adol, versurile mai ales. Well, ciao and have fun!

Guess Who-Tot mai sus

4 comentarii:

  1. revenit-am si adorat-am melodia :x
    ma bucur ca te-ai distrat la ziua Misei.
    Vai, iar am murit de ras cand am citit Kuro-chan. Cred ca porecla asta i se potriveste ca o manusa :)) Mai ti minte, frumoaso? Zilele alea... 8->
    Te ubredd's. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştiu, nu poţi să nu o adoli!
    Dapx...Kuro-chan îmi inspiră *laught*.
    Ooo dah, ziluţe drăguţe..vleaauuu!
    Cleionaşul meu, şi eu te ubeck's ^:^

    RăspundețiȘtergere
  3. Kuro-chan? Tu faci mişto de Sebastian? Vezi că eu şi cu draga mea Misa o să te killărim >:)
    =))=))=))

    Şi eu m-am distraaaat. Plus, ador melodia, îmi aminteşte de ceva :X. Să-mi faci şi mie îngheţată odată ;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vorba de Sebastian thuu..
    Cosminu, Kuro-chan de a zis atunci una dintre tipe 'Şi eu am un coleg în clasa cu numele şi zodia asta' *laught*. A fost penală faza.
    Nu-ţi fac îngheţată. Aştept să vii să facem împleună!

    RăspundețiȘtergere