Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








marți, 19 octombrie 2010

Combinaţie nepotrivită

Acum cinci minute am mai combinat câte ceva, iar rezultatul nu a fost unul dorit de mine, ci unul dezastruos. Două 'ingrediente' care luate unul după altul sunt ok, dar împreună sunt..oribile. Două chestii diferite sub stari de agregare diferite. Două gusturi ciudate, ce nu merg combinate (m-au apucat rimele). Două chestii diferite, dar destul de potrivite. Well, chestiile astea două sunt...am uitat. Hai să o luăm logic. Până acum, din câte ştiţi voi am combinat dulcele cu picantul şi a fost delicios. Până acum a fost ceva lichid cu ceva solid. Deci, nu am schimbat regula şi am lăsat solidul cu lichidul, dar am schimbat gusturile. Am luat o doză de energizant şi am combinat conţinutul cu biscuiţi Tuc cu paprika. Luate unul după altul au un gust bun, dar combinate îţi vine să vomiţi deci nu vă recomand să le combinaţi. Atât până acum, să vedem ce idei geniale mai îmi dau prin cap şi ce mai combin. Ciao!

3 comentarii:

  1. Tocmai vorbeam azi despre combinatia geniala dintre biscuiti si pasta de dinti. :P Si-a luat si Kata biletul la concert insfarsit si poate ne vedem sambata si mai facem combinatii din astea. Aduc pasta de dinti...
    Hi.hi. Stiu ca te enerveaza

    RăspundețiȘtergere
  2. Blonda mea vreas sa se otraveasca sau ce? =))
    combinatiile sunt bune doar cand e vorba de cele la cartela :)) Deh, totusi s-ar putea ca tu sa stii mai bine :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Zupel! Aştept sâmbăta, hai că nu mai e mult..
    E bine că ştii că mă enervează >:)

    Blonda nu mai e blondă, dah a zis aia de la salon că de revelion să mă duc să mă facă din nou blondă ca o schimbare de look..Nup, eu nu vrea să se otrăvească. Sunt bune şi în gusturi.

    RăspundețiȘtergere