Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








duminică, 1 august 2010

Gata cu lenevitul!

Hey! Am atât de multe de spus încât nu am habar cu ce să încep. Păi..hai să încep întâi cu trecutul pentru că, trecutul e trecut şi nu ştiu, probabil mai trebuie şi el menţionat din când în când. Ieri sau nu mai ştiu sigur când (nu am ţinut niciodată cont de calendar) m-am hotărât să ies detot din starea asta de moleşeală şi să mă ridic din pat indiferent de ce era la tv, să simt că trăiesc, să ţopăi prin casă, să ies pe afară, să stresez lumea ca înainte. Asta pentru că m-am cam saturat de criticile lu tata că sunt puturoasă şi dorm toată ziua, cei drept şi el începuse la un moment dat să se sperie şi să creadă că m-am imbolnavit mai rău decât eram, dar şi pentru că mă odihnisem destul, iar vacanţa nu vreau s-o petrec numai în pat. M-am ridicat din pat pe la 8 p.m. şi am sunat-o pe Maria să mai ies şi eu cu ea că nu o mai vazusem de mult timp şi deja mi-era dor de minunata Politehnica :D. Şi cum era destul de tarziu am reuşit să mă pregatesc în timp record -40 de min-. Dar ceea ce mi-a convenit dar m-a şi uimit, a fost că ai mei văzând că nu am mai ieşit destul de mult timp din casă n-au comentat nimic de ora la care am plecat şi de cea la care am venit, aşadar a fost ok. M-am întâlinit cu Maria care avea un chef de vorbă...iar eu eram foarte activă şi trăncăneam şi nu o lăsam să vorbească (lucru cu care cred că s-a obişnuit). Şi uite aşa au trecut 2 ore, cu râsete, holbat, şi plimbat prin veşnica Poli. Până la urmă am vazut şi farurile R.A.T.B.-ului venind spre noi şi aşa ne-am luat rămas bun, încă cu zâmbetele pe faţă şi cu chef de trăncăneală. Eu am ajuns acasă pe la 10:30 p.m. iar ai mei nu au comentat nimic (lucru ce m-a impresionat), adică de obicei mă întrebau măcar pe unde am fost. Asta a fost incă o dovadă că nu le pasă, şi până la urmă nu tre' să-mi ţină mie nimeni socoteala pe unde merg şi când merg şi când vin. 
Aşa că eu am tulit-o să ma uit la film :).


7 comentarii:

  1. maliiina mea dulce malino, ce faci maica? ;))
    bey, am bucur f mult ca ti-ai revenit... si ai fost in poli :>:>:>
    eu prima data acnd am citit am crezut ca e 8 dimineata si ca ai stat toata ziua pe afara =)) dar deh, yo's putin chioara deci nu te superi tu :p
    succes la film :> ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Param-pam! Faată, m-am săturat de viaţa asta cu tine! Adică nu mai tu vorbeşti...Numa' tu, no? Las' să vezi ce-ţi fac eu mâine când o să ieşim!
    În altă ordine de idei, totuşi mi-e dor de Dy :((
    Da, dar Dy este un nesimţit şi un blond, nu-i aşa? Jos blonzii! Şi acuma nu mă refeream la tine să ştii, doar tu eşti şatenă. Fie acuma, şi Dy tot şaten e, dah' nesimţirea îl face blond. Şi uite cum am trăncănit numai despre el şi am uitat-o pe gâsculiţa mea. Deci, super blog (că doar e semnătura mea pe undeva p'acolo, ştii ce vreau să zic), mai postează şi tu şi abia aştept să mai ieşim. Şi vezi că acuma e 6 seara, nu 6 dimineaţa =)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada mea veşnică Ada..sau mai bn zis una dintre Green Eyes :D. Să ştii că eu încă îmi aduc aminte de tine şi de Naco când ascult Hey you :).
    Dap mi-am revenit destul de mult şi sper că o să merg şi cu tine în poli, nu numai cu Maria..sau preferi Lacul Morii? Msik şi chiar nu ma supăr că eşti tu chioară, pt că ştiu că nu eşti :p >:D<.

    Hey!Tu eşti gâscuţa mea, eu sunt laţuşca ta :)). Dap, dacă m-a facut mama vorbăreaţă ce să-i fac? Well..faza cu Dy, hmm..credeam că ţi-a trecut. Dar un lucru e cert, el chiar ne-a înveselit vara trecută :). Dap lăudăroaso, e semnătura ta, acum ce să-i fac, tre' să recunosc. Mâine sigur ieşim că vreau să-i conving pe ai tăi să te lase la mine..fără tine nu e party! :p >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Maaalinooo, i-am invatat pastia de aici de la tara cu Hey You :)). Si imi place ca eu stiu toate versurile si ei nu >:) si asta ma duce mereu cu gandul la ochii nostrii verzi :P Si dap, sunt chioara... doar o sa port ochelari :P Si si si, nus capi tu de mine... imediat ce ne intalnim, colindam Bucurestiul >:)>:)>:) Claaaaaar?!?!!? :p

    RăspundețiȘtergere
  5. *nu scapi
    a dracu tastatura X(

    RăspundețiȘtergere
  6. =))Deja îmi imaginez nişte ţărani ce se chinuiesc să cânte rock :))
    Dap..las' că avem noi tot timpul din lume să colindăm minunatul Bucharest ;)) >:D<

    RăspundețiȘtergere