Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








miercuri, 4 august 2010

S-a ridicat tavanul

Yaaay! S-a răzgândit Mădă, defapt eu am răzgândit-o că începeam să mă plictisesc :D. Deci, Mădă e aici, eu sunt aici..tot ce mai lipseşte e muzica pe care o pornesc acum. Vreau doar să nu vină poliţia la mine la uşă că deranjez liniştea publică sau ceva de genul..dar pe aici nu se întâmplă aşa ceva, deci 'Let's go party!'. Acum mă gândesc ce să facem să nu ne plicti. Revin mai târziu cu un edit.

Edit:

Nu ne-am plictisit, dar nici prea multe nu am făcut. Totuşi a fost ok. Am dat muzica tare, m-am ridicat din faţa pc-ului şi m-am dus la Mădă care stătea pe balansoar dând mesaje. Am început să mă prostesc pe acolo, am făcut un tango şi cu Blacky (cuţu sorămii), apoi am luat-o şi pe Mădă care era deprimată şi am înveselit-o puţin. Într-un sfârşit am observat că le era foame la cuţi aşa că le-am dat să pape, dar când să pun o conservă la locul ei mi-a alunecat din mână fiindcă eram udă şi a zburat deasupra mea, aterizând în capul Mădălinei care era în spatele meu. Săraca avea acum numai mâncare de câini în păr..dar e bine că noi râdeam. A reuşit să se spele, dar mirosul acela de gură de câine tot i-a rămas în păr. Acum s-a culcat, dar eu chiar nu am somn şi cred că îmi voi face un frappe, apoi tre' să o aduc pe Mădă în camera asta (şi-a făcut o obişnuinţă să adoarmă în cealaltă cameră). Ohh, şi era să uit să bag veoza mea frumoasă în priză..adol să mă holbez la 'lava' aia cum se picură. Acum somn uşor, poate voi aveţi parte de unul..

2 comentarii:

  1. suuuuper, ce distractie e pe acolo. am bucur ca a venit mada si nu te plcitisesti >:D< chiar ma bucur.

    RăspundețiȘtergere
  2. mistooo :)) mi se pare super interesanta lava aia 8->
    si si mai mistooo... =)) de fapt nasol dar dragut.... :-? dar las' ca se spala ea mai bn ;) hmmm dar cred ca v-ati distraaaat >:D<

    RăspundețiȘtergere