Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








luni, 2 august 2010

Toane..

Mda..e seară -sau noapte-, iar eu sunt singură acasă adică ai mei sunt plecaţi la..am uitat, oricum e undeva departe şi stau destul de mult timp şi nici cât timp stau acolo nu ştiu, adică tata a zis că (,) dacă nu vin ei până joi să am grijă că o să vină cutărică să-mi aducă nişte bani. Ohh, defapt acum nu sunt prea singură acasă pentru că sunt cu o bff (Mădălina), care începe să mă enerveze de ceva timp, aşa că m-am refugiat pe blog (nu am chef de ceartă). Începe să-mi zică de tipul cu care a fost împreună până ieri şi pe care nu ştiu de ce se chinuie să-l impresioneze atât, că i-a dat un mesaj că a facut accident de maşină (chiar dacă nu are carnet), şi că e maşina distrusă şi începe să facă ca toate alea cică cum de este aşa de neatent că putea să păţească ceva şi a stricat maşina că o să-l certe taicăsu...E prea obsedată de el, adică din moment ce i-a dat mesaj înseamnă că el e ok..iar maşina, are destui bani să-şi cumpere alta sau să o repare. Off..în ritmul ăsta ne vom certa curând şi nu e bine. Dar e prea exagerată, adică acum s-a pus la somn doar pentru că mâine trebuie să se întâlnească cu tipul să-i dea nişte cărţi, iar noi de obicei stăteam până pe la 6 a.m. Nu pot să cred, aşa mi-a facut şi de ziua mea, adică după ce a terminat de tastat pe mess, s-a pus la somn :|. E ciudat, în fine hai că v-am umplut de problemele mele :D. Ce să-i fac..mă descarc şi eu cum pot, dar acum mă pun la tv că nu prea e nimeni pe mess şi mă plictisesc.

Ciao! Şi vreau şi eu nişte sfaturi :D..pls.

3 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa-ti zic uralo :*
    Las' ca te distrezi tu cu bff tau :p. Sper sa nu va certati pe o tema asa banala :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Sauuu... spune-i ce simti :-??
    Sauuuu... las-o asa...
    stii ca eu, daca as fii in locul tau, nu as face nimic :))... dar tu, cum esti fata desteapta :>
    Succes ulato

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfat: înțelege-o. E îndrăgostită. Nu te gândi numai la tine.. și poți sa-i spui și ce simți..ca te simți aiurea când se poarta asa, însă nu știu câte vei rezolva.
    Poate o sa ajungi sa fi si tu iubita de cineva sau sa iubesti un baiat, sa vezi atunci cum n-o sa-ti mai arda de "bff" si o sa vorbesti numai de acel baiat.

    In seara asta o fac pe psihologul blogurilor. Don't blame me.

    RăspundețiȘtergere