Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








joi, 2 septembrie 2010

Ce viaţă!

Thoamne ce viaţă..Deci, azi am facut o ieşeală cu Ada şi Maria. Când ne-am întâlnit cu Maria a zis că are ceva pentru mine, dar a vrut să mă ţină în suspans până ce am ajuns în parc.  Acolo a scos din buzunar un  pandantiv din sticla în forma unei frunze  (şi cred că asta şi e)  cu dungi verzi şi albastre în el. Eram sigură că ele o să se înţeleagă perfect. Poate chiar prea perfect, mai perfect decât îmi imaginam.. Bine, la un moment dat m-am simţit cam exclusă din cauză că nah..aşa sunt eu, vreau multă afecţiune. Şi au început cu dulcegăriile..E bine că Maria şi-a dat seama că nu mă impresionau, deşi de obicei adoram dulcegăriile. Când am plecat aveam de gând să mă duc cu Ada prin parc pe la dig dar nu a vrut şi mi-a promis că o să mergem mâine dimineaţă, dar când am ajuns acasă şi am intrat pe mess a zis că nu mai mergem. Încep să cred că mă exclude din ce în ce mai  mult şi nu vrea să ieşim, îmi dă numai pretexte penibile. Dar le accept pentru că nu vreau să mă cert cu ea. Nu vreau să se întâmple ca în cazul cu Mădă. Deci, m-am dus acasă o staţie de maşină pe jos, apoi am stat să aştept maşina. În faţa staţiei e un teren de fotbal de la cămine, iar acolo se jucau unii fotbal. Ghici Maria cine erau.. Mda, Bogdan şi Năstase (doi colegi). Nu mă aşteptam să mă observe, dar a plonjat mingea aia în mijlocul străzii şi a venit Bogdan după ea 'Marina! Bună dragă, ce faci?'. Ce puteam să fac? Am răspuns pe un ton uimit 'Stau..tu?' şi am crezut că nu o să continue conversaţia, dar el a venit la mine şi m-a întrebat ce fac pe acolo etc. Până a ajuns maşina în sfârşit şi am scăpat. Am ajuns acasă şi am început să vorbesc pe mess cu Cosmin, şi aşa eram singură acasă. Mda, eu am un nou look colorat şi el un nou look negru. Nu că mi-ar păsa, dar a vorbit despre atâta negru încât încă mai văd negru în faţa ochilor. Nu prea mi-a plăcut sfârşitul când i-am zis că poate îşi mai reduce din probleme ca să treacă pe aici 'neah nu mai sunt cu bloguri si forumuri'..ok, deci măcar nu s-a ostenit să-l deschidă. Dar o las baltă, m-am obişnuit deja cu atitudinea asta.

4 comentarii:

  1. Am rămas aşa =]] <-- aşa am rămas! Citeam commurile lăsate pe blogu' lu Ada, şi trebuie să-ţi spun că mi-a venit să râd. Oricum, faza cu Bogdan a fost hardcore cred, eu am rămas aşa O.O. Totuşi văd că te-ai dus în parc la dig până la urmă, no?

    În legătură cu ieşeala de ieri, am simţit eu că gâsculiţa mea se simte cam exclusă, şi-mi pare sincer rău dacă te-ai simţit prost, dah ce să-ţi fac yo măh leule, dak u vrei să fii în centrul atenţiei! (lucru care-mi aduce aminte de Cosmin) App de Cosmin, Ada, (Ada, aşa cum e ea) are dreptate când îl face BOU "neah, nu mai sunt cu bloguri şi forumuri", nu? Mai fuck him, şi cred că am găsit un nou slogan "Să-i ia dracu' pă tipii cu tricou alb, să-i ia dracu' şi p'aia cu tricou negru, NU? Te iubesc, Amin! =]] =]]

    RăspundețiȘtergere
  2. Uh, ce bou e cozmin.
    Uh, ce vaca pot fii... Si totusi scuze ca nu am putut iesi azi. Nu am mai facut baie la cap aseara ca cica mama am ajuns prea tarziu si a inceput sa-mi faca morala. E nasol, crede-ma, nu stii cum e sa ai parinti ca ai mei. Dar deh, nu stiu ce sa facem... Si nu-ti face griji zambitoare, nu vreau sa te ignor vreodata.... Stiu ca nu ma crezi dar faci parte din centrul universului meu. Hmmm... Ma rog, nu prea conteaza pretextele mele, nu? :))
    Asa reveind... Mario :)) ce vroiai tu sa spui cu Ada, asa cum e ea? adica cum sunt? :> Genaialaaaa? :>:>:> :))
    Ma rog, reveind, dar nu mai stiu la ce sa revin si eu te iubesc mult malino... si la faza cu bogdan... a fost ciiuuudat :)) ma rog, Amin :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nup gâscuţo, nup..M-am dus direct acăsică ca o fetiţă cuminţică ce sunt. App, eu eram răţuşcă şi tu gâscuţ :p. Îmi place sloganul şi într-un fel e bine că nu trece pe aici să ne vadă perlele :)). Şi eu te iubesc gâsculiţo!

    Mda..la tine Ada, hmm. Nu cred că am nimic de comentat sau mai bine zis nu am idee ce să mai zic în afară de faptul că..Te iubesc ciudato, cred!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai uitat sa zici "Amin" :>
    Yo, ciudata?! Nhaaa, ma confunzi :-j Sunt normalitatea in persoana >:)

    RăspundețiȘtergere