Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








duminică, 5 septembrie 2010

Floşc!


Pun pariu că ce voi scrie aici habar n-ai despre cine sau ce e. Şi mai pun pariu şi că nici nu ştii ce o să scriu aici. Sau poate nu o să înţelegi nimic, dar dacă nu o să înţelegi nimic la sfârşitul postului te sfătuiesc să închizi fereastra şi să te faci nevăzut. Dar ştii ce e şi mai interesant? Mai interesant e nici eu nu ştiu ce voi scrie în continuare aici..şi totuşi încă te duc cu 'zăhărelul' pe aici. Încă crezi că ştiu ce o să scriu în continuare şi vreau doar să te ţin în suspans, dar află că mie îmi place să uimesc lumea şi îţi spun că habar n-am ce o să mai scriu aici sau de ce am dat un click nesemnificativ aici. Apropo, stră-stră-străbunicul meu care are cam 96 de ani când citea  cu ochelarii lui ,cu dioptriile atît de groase încât i se duce capul în jos când îşi pune ochelarii la ochi, citea titlul ziarului  'Click' cam aşa: 'Ciclob'..când l-am auzit prima oarî nu m-am putut abţine şi mi-am pus cartea în fată ca să nu mă vadă râzând, dar nahh..la ce să mă aştept de la un om care şi-a trăit trei sferturi din viaţă în armată, şi care atunci când te vede îţi repetă aceeaşi poveste şi de 7 ori pe zi. În fine. cred că te-am cam plictisit cu pălăvrăgelile mele, care sinceră să fiu nu au nici un rost anume pentru tine şi nici nu cred că vor avea. Pentru mine au un scop, mă descotorosesc de plictiseală scriind tot ce gândesc sau îmi mai aduc aminte, că de acum îs şi eu băbuţă şi am cam început să uit :). Cred că acum am mai scăpat de plictiseală, sau cel puţin nu îmi mai aduc aminte de nimic atât de interesant. Sau, ar mai fi ceva interesant, chiar foarte interesant..ci anume ziua de azi, dar ştiu că nu vă pasă şi în plus de ce să o citiţi de la mine când Maria, vecina de blog, a scris în mare ce a fost interesant. O singură chestie nouă pot să spun şi cu asta închei postarea.. Am fost să ne holbăm la coşul acela ars de gunoi şi să vedem cum a ajuns..am să pun o poză, iar voi să vă mâzgăliţi părerea pe aici. Ciao şi plictiseală plăcută în continuare!

2 comentarii:

  1. Ce mai faci, răţuşco?! Scuze că n-am mai trecut p'aci, dah mi-a luat tata netu' că trebuie să-mi fac temele de vacanţă (mai sunt...4 zile? :P). Tare faza cu moşu, văd însă că începi să te cam plictiseşti. Şi eu nu prea am ce face, numai teme n-am chef să fac, şi seara îmi fac obişnuita tură prin parc, şi mă gândesc ce frumos ar fi să râdem împreună. Sper să ne vedem soon. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu..îmi trăiesc viaţa ca de obicei, chiar dacă mă mai şi plictisesc asta e trece şi asta la fel cu a trecut vacanţa. Ooo dah..moşu vorbea în seara asta numai de 'Băşescu' şi repeta aceleaşi chesti de vreo 3 ori iar eu cu mama muream de râs. Mdap, chiar trebuie să ne vedem ca să-ţi dau stik-ul că mă mustră conştiinţa să nu ai nevoie de el..

    RăspundețiȘtergere