Well, Have Fun...!




«Hai să ne trăim clipa,
Să nu mai ştim de nimica!»








duminică, 10 octombrie 2010

Adio!

Heya! N-am mai trecut de mult pe aici şi m-am gândit să mai dau un semn de viaţă, nu de alta dar să nu credeţi că m-am evaporat într-un nor de ceaţă. Sinceră să fiu, am făcut destule lucruri în tot timpul ăsta, dar nu sunt chestii aşa de importante pentru voi. Deci nu le scriu pentru că ştiu sigur că nu o să vă bateţi capul cu 'prostioarele' din viaţa mea. Totuşi soarele meu nu cred că o să mai răsară vreodată în adevăratul sens al cuvântului -'adevăratul sens', acela pe care îl poţi considera tu într-o metaforă-. De ce nu în totalitate? Pentru că momentan este într-un nor mare şi negru care în curând o să 'erupă' şi nu lavă, ci ploaie. O ploaie rece de toamnă ce-ţi străpunge până şi ultima lacrimă din suflet. Şi sinceră să fiu sunt pe cale să reacţionez ca tine. Adică, dacă ţie nu-ţi pasă de soarele meu, mie de ce să-mi pese de ce e al tău?  Nu o să mai fiu eu tipa aia fraieră care e păsătoare indiferent de situaţie şi de persoană. E mai simplu aşa, doar că...de obicei suntem tentaţi să alegem drumul mai lung doar ca să ne mai plimbăm un pic. Dar m-am plimbat destul şi mi-a ajuns să te văd peste tot prin drumul  meu! Eşti un obstacol, aia eşti! Deşi unul foarte interesant şi distractiv, tot obstacol rămâi. Aşa că, eu îmi văd de treaba mea şi tu..poţi face ce vrei pentru că oricum nu-mi pasă, atâta timp cât nu îmi apari în cale. Deci, adio! Mi-am bătut destul capul cu tine şi e bine totuşi că mi-am dat seama mai târziu decât niciodată..

2 comentarii:

  1. hmmm... Welcome draga inapoi pe lumea asta a blogurilor si am citit ce ai scris mai sus si poate ca ai dreptate cand zici ca este un obstacol. Si tot ce ai scris tu mia susu sunt adevaruri adevarate si incearca sa nu-ti mai bati capul de-adevaratele ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks..Poi, cam asta încerc şi cred că îmi iese dar parcă tot lipseşte ceva. Oricum, o să lipseasca mult timp de acum înainte. Dar după o anumita perioada de timp sunt sigură că nu o să mai observ acea lipsă minoră. Deci, pe curând!

    RăspundețiȘtergere